Ben jij ook wel een beetje uitgekeken op de standaard relatiegeschenken. Zoek jij iets dat niet in een hoekje gaat staan verstoffen, maar wat jouw klanten echt kunnen gaan gebruiken? Overweeg het dan eens om emmers als relatiegeschenk te geven. Een emmer lijkt op het eerste gezicht misschien niet het meest luxe cadeau, maar het is zeker wel erg nuttig. Iedereen gebruikt wel een emmer in huis en ook in veel bedrijven worden er regelmatig emmers gebruikt. Dat maakt een emmer uitermate geschikt als relatiegeschenk.

Maak het persoonlijk

Een emmer is dus een handig gebruiksvoorwerp, maar hoe maak je er nou een geschikt relatiegeschenk van? Dat kan door jouw logo, bedrijfsnaam of tekst op een emmer te laten drukken. Emmers bedrukken is erg eenvoudig en het ontwerp kan compleet gepersonaliseerd worden. Zo draag je precies uit naar je klanten en zakenrelaties wat jij wilt. Ook het type emmer kun je zelf kiezen. Is een kleine emmer, van 5 liter, voldoende? Of pak je graag groots uit met een exemplaar van 20 liter? Wil jij je klanten of zakenrelaties graag laten zien dat je milieubewust bezig bent? Dan is een emmer van gerecycled plastic perfect om jouw boodschap uit te dragen. Of kies een ander exemplaar in een lekker opvallend kleurtje. Het is maar net wat bij jou en je bedrijf past.

Leuk in verschillende branches

Een emmer kan een goed relatiegeschenk zijn in veel verschillende branches. Denk bijvoorbeeld aan de agrarische sector, maar ook in de schoonmaakbranche worden emmers dagelijks gebruikt. Emmers bedrukken is dus aantrekkelijk voor de meest uiteenlopende bedrijven. Zelfs als in een bedrijf emmers niet dagelijks gebruikt worden, kan een emmer nog een leuk presentje zijn. Wil je nog net dat beetje extra doen? Vul de emmer dan met leuke of lekkere producten en je hebt een compleet pakket om weg te geven.