Bekijk de praktische passpiegel bij de Spiegelshop. Op de site zie je de Leeds met een strakke lijst en de Carlos, maar ook de bijzondere Boston die wat ruimte vraagt. Mocht die ruimte er niet zijn, dan is de plakspiegel een uitkomst. De passpiegel Clear heeft geen lijst maar een mooie facetrand, en is ideaal voor in kleine ruimtes. Bij de Spiegelshop heb je volledig de keuze welke passpiegel je het beste in jouw interieur vindt passen. Een passpiegel hebben is altijd handig, je kan er immers in zien of dat je de goede kledingcombinatie aan hebt, en of de accessoires bij de kleding past.

De Spiegelshop heeft een groot assortiment

Naast de passpiegel heeft de Spiegelshop andere spiegels. Dit biedt de mogelijkheid om een spiegel toe te voegen aan je interieur voor de sier. Het handigste is dan om linksboven op de site ‘stijlen’ te selecteren. Je weet immers wat voor interieur je hebt, en dan kom je het snelste uit bij wat aansluiting zal vinden. Zo heb je bij stijlen de ‘stoere spiegels’ de Jasmin, een echte eyecatcher, maar het sluit niet aan bij iedere stijl. Op andere sites zijn adviezen te lezen omtrent een spiegel toevoegen aan je interieur, en eigenlijk is het altijd mooi en stijlvol mits de lijst het tot een geheel maakt.

Items voor je interieur kun je het beste online kopen

Of het nu om een passpiegel gaat, of een spiegel ter decoratie, zulke items kun je het beste online kopen. Het is in een winkel of showroom zo lastig inschatten of het mooi zal staan of niet, dat je het beste het product thuis gestuurd kan krijgen, en het dan bekijken. Je hebt bij alles wat je online koopt zichtgarantie. Mocht je op de site niet die lijst aantreffen die je graag wil hebben, de Spiegelshop Hengelo heeft een lijstenmakerij. Je kan dus contact leggen met de Spiegelshop voor maatwerk. Bekijk het assortiment spiegels online.