De kans is groot dat je wel eens van het merk in gold we trust hebt gehoord. Dit merk is erg populair onder jongeren en onder jong volwassenen en staat dan ook elk seizoen weer op verschillende catwalks. Kledingstukken van dit merk kun je eenvoudig herkennen aan het logo van in gold we trust Daarnaast is er een groot aanbod van kledingstukken van het merk te vinden op de site van Hans Voortman. Zo is de kans groot dat er altijd wel een kledingstuk tussen zit die matcht met jouw behoefte en jouw wensen.

Veel keuze

Dat het merk erg populair is brengt diverse voordelen met zich mee. Welk stuk je namelijk ook van dit merk aan zult doen, je loopt altijd in de laatste mode. De hele collectie van in gold we trust is gebaseerd op modellen van het laatste seizoen. Zo kun je no nog steeds modellen van dit seizoen kopen, en op het moment dat de nieuwe collectie uitkomt kun jij deze ook als eerste aanschaffen op de site. Het merk bied een groot aanbod van diverse kledingstukken. Zo kun je kiezen voor een gave trainingsbroek, of een mooie hoodie.

Nog meer keuze

Doordat het merk zo’n groot aanbod heeft van diverse kledingstukken is het ook mogelijk om zelf een gave outfit samen te stellen. Kies er bijvoorbeeld voor om een zwarte hoodie van het merk te combineren met een zwarte joggingsbroek. Doordat er ook verschillende designs aanwezig zijn is het mogelijk hiermee te combineren en elke keer weer een gave outfit te maken. Het merk staat voornamelijk bekend om zijn hoodies in de kleuren zwart, grijs, blauw en rood, waarbij het bekende in gold we trust hoodie aan de onderkant van de achterkant staat. Het merk heeft ook modellen waarbij het logo iets minder zichtbaar is. Verder zijn er ook gave hoodies waar het design loopt over alle kanten van de hoodie zelf.